25-04-05

Klachten ...


Geen zonnestraal te bespeuren vandaag. Spijtig, want mensen, waaronder ikzelf, worden meestal veel vrolijker, vriendelijker, positiever, ... als 't zonnetje te voorschijn komt. En ik moet net zo'n triestige dag uitkiezen om op ziekenbezoek te gaan bij een vriendin in 't ziekenhuis, natuurlijk. Die geur, die sfeer, dat alles, verschrikkelijk gewoon. Ik heb er hoofdpijn aan overgehouden.
Wat zit ik hier in godsnaam te klagen over mijn hoofd? Na vandaag zou ik toch wel beter moeten weten. Als ik zo door die lange witte gangen slenterde en me bedacht wat die mensen allemaal zouden kunnen hebben of als ik nog maar keek naar mijn vriendin, zou ik op zijn minst van geluk mogen spreken. Ze werd door haar moeder naar de huisarts gestuurd, door de huisarts naar de spoedafdeling en dan houden ze haar voor langere tijd daar. Waar komt dat plots vandaan en waarom?
Someone else, stop nu eens met denken over die dingen! Je kan die mensen allemaal niet helpen, daar bestaan dokters voor! En als je nog eens wil klagen over een pietluttigheid, denk dan eens aan al die zieken of aan al die mensen die plots een geliefde verliezen door een vreselijke, ongeneeslijke en hardnekkige ziekte. Je zal beseffen dat je niet te klagen hebt!

19:12 Gepost door Someone_ELSe | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

* Wat naar voor je vriendin ...
hopelijk is er voor haar wel beterschap in't verschiet!?

Gepost door: Free my Soul | 25-04-05

@ free my soul Ja hoor. Ze zal wel nog even daar moeten blijven en dan nog lang thuis zitten. We zullen er wel voor zorgen dat ze haar niet te slecht voelt of dat ze haar niet verveelt.

Gepost door: someone_ELSe | 25-04-05

De commentaren zijn gesloten.