28-04-05

Onschuldig...

Zoals vele vrouwen, zegt Prutske "ja" als ze eigenlijk "nee" zou moeten zeggen, en omgekeerd. Dinges mag dan wel een super lieve, attentvolle moeder zijn, ze is veel te toegeeflijk. Als tante moet ik gewoon ingrijpen ;-) Ik heb Prutske dus maar eens uitgelegd waar de hoeken in huizen voor dienen. Al van de eerste keer had ze 't begrijpen, en de buren hebben hier van mogen meegenieten.
Wat later was ze, zoals wel vaker op de dag gebeurt, deugenietenstreken aan't uithalen. Ik vroeg haar of ik haar nog een keertje in de hoek moest zetten. Ja, was haar antwoord en al lachend vond onze kleine kapoen zelf de weg naar de hoek, bleef daar staan met haar gezicht naar de muur gericht. Uiteraard kon ook ik, hier niet aan weerstaan. Ik pakte haar op en kreeg spontaan een kusje. Natuurlijk gebeurde dat niet zonder reden, ze heeft gewoon in mijn lip gebeten!!!
Tijdens het avondeten zaten we aan tafel, toen ik vlug iets moest halen in de kamer naast de eetkamer. Prutske durft wel eens recht te staan op haar stoel als ze 't beu is. Ik vroeg dus aan Kribbelkrab om heel hard te roepen als dat weer het geval was. Nog geen halve minuut later stond ik weer aan de deur en zag nog net hoe Kribbelkrab terug ging zitten. Eenmaal binnen, zegt Kribbelkrab: "Nee, Prutske, ni doen. Mag ni doen, mag ni rechtstaan op stoel." Den deugeniet!!!

19:43 Gepost door Someone_ELSe | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Je kent het spreekwoord ... als de kat van huis is
dansen de muizen op tafel!

Gepost door: Free my Soul | 28-04-05

ook wij hebben een dochter die lachend in hoek gaat staan. Tsja, dan maar een andere manier zoeken om ze te straffen.

Gepost door: ikke peinze | 29-04-05

Ik zie hier iemand die Dinges kent :) En Prutske... dat zegt me ook wel iets. Bedankt voor je bezoekje!

Gepost door: Frauke | 29-04-05

De commentaren zijn gesloten.